Hur mår DIN hud?

Vet inte om det bara är min hud och mitt ansikte som inte mår bra av detta väder.
 
Barnens gör det inte, som ni kunnat läsa om redan.
 
Men min hud är katastrofal denna årstid.
Torra fläckar. Röd. Knorrig. Lättare att få finnar och pormaskar.
Ja ingen lätt match.
Hatar det. Vet inte hur många krämer och salvor jag har testat för att lyckas återfukta huden igen och se fresh ut igen.
MÅNGA minst sagt.
 
Men har äntligen hittat den som verkligen fungerar för mig. Den som hjälper mig.
Ett enormt stort tack till Weleda för denna kräm. Ni gör min vardag så mycket enklare.
 
Råder er alla att kika på denna produkt, även resterande i serien. Dem skall jag klicka hem från webshopen.
 
 
(Klicka på bilden för att komma till Weledas hemsida och kika på den du med)
 
Lite information om den:
Almond Soothing Facial Cream är en extra mild och lugnande ansiktscreme för torr hy som är känslig eller lätt kommer i obalans. Är rik i konsistensen och förser huden med extra skydd och näring. Mild ekologisk mandelolja tillsammans med plommonkärnolja gör huden mjuk och smidig och förbättrar dess naturliga skyddande funktioner. Återfuktar och verkar lugnande och balanserande när huden är i obalans och känns irriterad. Allt eftersom känns huden mjukare och mer balanserad och får lättare att klara av yttre påfrestningar. Passar bra att använda under makeup. Doftfri. Är ett rikare alternativ till Almond Soothing Facial Lotion.
 
 
 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *