Man kan baka lite

Rastlös som jag är av att ”bara” vara hemma ibland, vabbandes, så sätter jag igång lite projekt hemma.
Allt från att städa och rensa, till att baka och fixa.
 
Idag föll lotten på att rensa i 2 skafferier som varit lite för röriga för mig.
Inget som tar någon tid utan det är mer att man skall börja göra det.
Men nu är det gjort och så skönt.
En heldel slängt som egentligen bara låg och tog plats.
 
Sen tog inte äventyret över där för denna gång.
Hann med att baka något så underbart, krispigt och gott som glutenfritt knäckebröd.
Smakade ett liknande detta på Allt för mat-mässan i Kista i december.
 
Så gott verkligen.
Ska försöka komma på ett liknande med mindre kolhyrater.
 
    
Någon som vill ha recept är det bara att hojta till
  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *