Veckans underklädes tips

 
 
Som ni redan märkt så ÄLSKAR jag Feminints underkläder.
Nej ändrar mig. Älskar helt butiken.
 
Bara känslan där och den underbara personalen.
 
Alla förtjänar minst en BH från denna underbara butik.
 
Förra veckan tipsade jag om detta.
 
Denna vecka är inte sämre, utan nu så har de ännu en underbar rabatt på så snygga underkläder.
Denna gång är det på Freya.
Hela 25 % rabatt hela ditt köp av just dessa produkter.
Erbjudandet gäller till-och-med 3 mars 2013.
 
Mina favoriter denna vecka är:
 
       
 
       
 
Har du någon favorit redan nu?
 
 
 
 
1 comment
  1. Själv finner jag det näst intill omöjligt att hitta en bh i min storlek. Kollade nu på Freya tex. Det står att dom ska ha upp till K-storlek men inte en enda bh fanns det i den storleken. Och när jag frågade om det fanns möjlighet att beställa in till butiken för att prova i annan storlek än dom hade inne (dom hade bara "normala" kupor inne) så fick jag till svar att jag var tvungen att lägga handpenning på den först. Vilket betyder att jag inte i förväg kan prova om jag kan ha bhn. Och då kostar ändå bharna över 500.-. Så nej tack. Jag väljer Details och Mellbins istället. Dom har bhar i alla storlekar så alla kan prova, oavsett storlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *