Dag ett med Slanka

 
 
Detta skriver Slanka själva om dag ett:
 
Ställ in hjärnan på din målbild. Först mot kvällen kan du känna dig hungrig. Ge kroppen en chans att ställa om sig. Vatten är viktigt så drick rikligt. Ta din dagliga promenad.

Framgång består av en serie dagliga små segrar!

 

Hur upplevde jag första dagen med Slanka.

Helt okej, goda shakes och god soppa. Som jag skrev innan idag så blandade jag min kycklingsoppa med för mycket vatten, vilket gjorde att jag inte kände mig mätt efteråt. Vilket var tufft. Inte van att dricka 3 liter vatten varje dag, men det går. Gäller bara att tänka på det. Kissnödig blir man. 🙂 Men det är peppande. Jag klarade första dagen. Har min målbild framför mig. Och har delmål satta. Är peppad. Äntligen peppad och bestämd att jag skall klara detta.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *