Slanka Maxi

Kom på att det kanske är intressant att veta vad just Slanka Maxi är.
Slanka har olika viktnedgångsprogram eller viktprogram vad man nu själv vill kalla det.
 
Jag börjar med Slanka Maxi i 1-2 veckor för att kickstarta det hela och ja se resultat på en gång.
Jag vet att jag behöver se resultat snabbt för att hålla mig motiverad och inte ge upp. För det har jag gjort många gånger innan.
 
Detta skriver Slanka själva om Maxi:
Den effektivaste metoden, som ger dig snabbast viktminskning. Då äter du endast 3 Slanka-måltider per dag – ingenting annat. Ingen frukt, skorpa eller något annat stoppar du i munnen. Det är strikt 3 Slanka-måltider som gäller på Maxi.
Du väljer bland milkshakes och soppor (ej Slanka Måltidsbitar), samtliga smaker innehåller likvärdig näring. Drick 3 liter vatten per dag. Du får hjälp av ketonkropparna (fettförbränningen är igång), efter ca fyra dagar, som gör att hungerkänslorna dämpas. Det snabba resultatet ger uppmuntran och en mental kick att fortsätta på den inslagna vägen. Du ska vara fullt frisk och Slanka bör inte användas som enda näringskälla under en längre sammanhängande tid än tre veckor i taget utan samråd med din Slanka-coach eller din läkare. Glöm inte den vardagliga motionen under ditt viktprogram. Lågintensiv träning är att rekommendera under viktminskning med Slanka Maxi.
 
Efter mina 1-2 veckor med Slanka Maxi så kommer jag gå över till Slanka Kombi för att fortsätta gå ner, men ändå äta lite mat tillsammans med familjen.
 
Kombinerar min Slanka Maxi med lite träning är självklart. Ett till flera korta men intensiva pass på Crosstrainern och även 1-2 powerwalks per dag är planen. Kanske inte varje dag, men så ofta det går och energin finns.
 
Nu är det dags för mig att bli hälsosam och må bra. Det är min tid nu.
30 and going strong.
 
Undrar du vart hur du kontaktar Slanka och får tag på deras shakes, soppor, gröt och bars?
Kika HÄR.
 
 
 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *