Det godaste jag ätit på länge.

För ett par dagar sedan åt jag något helt fantastiska gott.

Tillagat hemma av mig. Ja allt rätt.

 

Receptet är hämtat från Milda, skapat av köksmästaren Stefano Catenacci på Operakällaren. Har ännu inte haft äran att äta hans mat på plats på Operakällaren, men detta måste vara det nästbästa.

Att göra mat efter hans recept.

Vi åt stekt biff med klyftpotatis och tomatsallad.

Sanningensrum Milda 1

Självklart stekte jag köttet i Milda Kockens Val tillsammans med hackad vitlök och färsk timjan.

Bara doften var underbar.

Sanningensrum Milda 2

Receptet på maten hittar du här

Sanningensrum Milda

Jag som sedan länge använt mig att flytande smör vid matlagning använder nu hellre Kockens Val. Mest på grund av smaken. Den är grym. Kan inte förklara det vid andra ord.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *