Lets go PIRATES

Ni kan inte ha missat min och barnens stora kärlek till Playmobil.

Älskar detaljerna och lekfullheten, och att kunna kombinera de olika leksakerna med varandra.

 

Nu har en av er chansen att vinna en kanon vinst från Playmobil.

Måste erkänna att jag har två här hemma som är ganska sugna på att behålla denna.

Men icke.

Sanningensrum Playmobil Pirates

 

För att vinna är reglerna enkla.

 1. Hur många SuperSets finns det idag hos Playmobil?
 2. Motivera och berätta vem som få detta om du vann?

 

Gilla gärna Sanningensrum på både Facebook och Instagram (@sanningensrum.se). Ja bloggen är bra att gilla för att inte missa om du vinner!

Ja okej då för att smöra är dela gärna tävlingen på sociala medier.

 

Tävlingen pågår till den 12 maj kl 22.00, självklart detta år.

 

Vinnaren utses inom någon dag här i bloggen, vinnarna har då 48 timmar på sig att maila mig (sofie@sanningensrum.se) sin adress, efter det utses ny vinnare.

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Denna tävling är i samarbete med Playmobil.

 

 

45 comments
 1. Hej
  4 st
  Skulle ge det till min bästa väns son som är en legofantast som snart fyller år. Han gillar att bygga o kan sitta i flera timmar med byggandet o läsa beskrivning.
  Gillar på båda ställen.
  Kram Cissi

 2. Det finns fyra härliga set.
  Jag skulle ge detta till min lille Petter som blir 3 år i juli. Han har verkligen fått upp sitt intresse för att leka med gubbar och sitta i sin egen lilla värld och pilla, göra egna världar och bara leka med dem.
  Det här paketet skulle vara perfekt för honom !
  Gillar dig på fb, instagram och gillar bloggen sedan länge
  kram

 3. […] TÄVLA HOS SANNINGENS RUM […]

 4. Hej hallå
  Det finns 4 set.
  Min systerson fyller år nästa vecka. Att få ge honom detta vore perfekta presenten. Han älskar lego och det är det enda han önskar sig i present.
  Gillar och delar på FB!
  Trevlig helg

 5. 4 st.

  Till sonen som nyligen fått upp ögonen för playmobil.

 6. Det finns 4 stycken.
  Jag skulle gärna ge detta till en busig, charmig lite kille som är granne med oss på landet (vi har förmånen att bo nära varandra annars också, men bara ett hus emellan på lande). Han ska snart blir storebror och då får ju ofta den nyfödda mycket av uppmärksamheten, så jag tror att både han och föräldrarna skulle uppskatta om mina barn kom över med en present till den nyblivna storebrorn 🙂

 7. Hej det finns fyra set. Om jag vinner så vill jag ge priset till min älskade son som har börjat gilla playmobil i födelsedagspressent.

 8. Hej ! det finns fyra set 🙂 jag skulle ge detta till min sambos systerson då han älskar lego och att bygga o plocka med saker. Han fyller 3 år i augusti och det skulle vara roligt att kunna ge detta till honom 🙂

 9. Det finns fyra fina Super Sets hos Playmobil och jag blev superkär i hundarna i Citylife! Den tänker jag köpa till min brorsdotter för hon har precis öppnat ett hunddagis men älskar ändå ”Playmo” fast hon e 23 år.
  Men om jag vinner den här vinsten ska jag ge den till mina tre älsklingar som är helt galna i att bygga olika världar i Playmobil men jag kan ärligt säga att även jag o min make gärna e med o hjälper till!

  Stor Kramis i från Pockethexan själv som länkar din tävling på min blogg!
  PST…jag har många boktips för alla åldrar på min blogg så välkommen in o kika!

 10. Det finns fyra set.

  Åh detta skulle vara en perfekt present till min son som snart fyller 5 år.

  Håller tummar å tår.

  Jag följer dig på instagram och FB 🙂

 11. Klart jag vill vara med i utlottningen av finfint Playmobil som min lilla goding Matias älskar att leka med , har ju inte instagram men delar på fb under mitt namn Christina Frisberg, och hoppas som bara den 🙂 <3

 12. Svar 4

  Jag skulle ge detta till min blivande sex åring. En liten pirat som verkligen skulle bli överlycklig över denna.
  Gillar båda dina sidor.

 13. 4 finns det

  Min härliga dotter skulle få detta. En liten tjej som blivit lite avundsjuk på sin lillebror som kommit till världen. Med denna kan vi pyssla och mysa när lillebror sover 🙂

 14. Svar: 4 st
  Varje sommar flyttar vi upp till vår sommarstuga i Hudiksvall och bor där i två månader, ett paradis i alla aspekter förutom att barnen blir lite rastlösa för där finns Inga kompisar, ingen tv och ingen internet!
  Vet att Max skulle bli överlycklig om vi vann detta Playmobil för då kan han leka med det där uppe hela sommaren!

  Kram Annelie

 15. svar: 4st 😀

  Sonen skulle absolut få denna, han är tokig i pirater och jag skulle så gärna vilja överraska han med denna <3

 16. Hej!

  1) 4 st SuperSet.
  2) När liten snart 5 år ska fylla,
  vill vi gärna dagen med något från önskelistan förgylla.
  Playmobil är favoriten och pirater likaså,
  tänk det bästa från två världar blir ju bäst då.
  Perfekt set att ta med sig och även ha hemma,
  hoppas detta få överraska med när fyran byts mot en femma.

  Gillar på FB som Kristiina Söderström.

  Ha en fin dag och tack för chansen!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 17. 4 st.

  Den som skulle få det här Playmobil-paketet är ett av mina fina grannars barn som snart fyller år. Barnet lider av diverse diagnoser som adhd och autism. Hon är verkligen mycket för att följa instruktioner och ha ordning och reda. Playmobilbyggen och Lego får henne att bli lugn och avkopplad. Det ger en känsla av trygghet. Och föräldrarna får en paus och lite lugn och ro samtidig!

  Jag gillar ju redan på FB och insta 🙂

  Kram!

 18. Hej!
  4 st
  Skulle ge det till min lillasysters dotter som ska bli stora syster om ca 6 veckor. Hon måste ju ha något att pyssla med på BB.

 19. Svar: 4st 🙂
  Om jag skulle vinna så skulle barnen få dela på det och ha setet i husvagnen. Nu äntligen börjar husvagnssäsongen och vi kommer att spendera så mycket tid vi kan i vagnen. Även under regniga dagar uppskattar barnen husvagnen, och då är det roligt om det finns mycket att göra inomhus 🙂

 20. Hej! Är gärna med 🙂

  Svar: Fyra stycken.

  Jag skulle vilja vinna detta till den stora lilla sonen att ta med när vi snart ska åka bil ganska många timmar. Kommer nog behövas något riktigt kul som kan roa honom då känner jag och just Playmobil är någonting nytt för honom 🙂

  Gillar/följer sedan länge.

  Kram Matilda

 21. Hej! Mitt barnbarn Filip 4 år skulle få detta av sin Farmor sådant här gillar han skarpt!

  1. Glöm inte att svara på frågan med 🙂

 22. 4 stycken.

  Lin och Lova har börjat titta på Jake & Piraterna, så det vore en toppenvinst till dom, så dom kan med leka pirater hemma med varandra, och inte bara leka med My little pony hela tiden 🙂

 23. Svar: 4 st

  Jag skulle ge det till min son som fyller 5 år nu i slutet av maj. Han är helt galen i pirater allt han gör handlar om pirater just nu. Så får det här setet komma hem till oss skulle det blivit så älskat och lekt med, det kan jag lova.

  Gillar din sida på facebook och har delat därifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *