Det vart en överraskningsfest

Igår fyllde min bästa vän Cissi år. Och vad gör man inte för att överraska?

Jo man planerar en överraskningsfest dagen innan. Precis vad hon behövde efter en tuff tid och såhär några få veckor innan deras bröllop. En kväll att slappna av och må bra.

Denna härliga överraskning planerades med hennes blivande man, och måste erkänna att det är inte lätt att hålla det hemligt och verkligen inte avslöja något för den person man pratar mer ganska många gånger per dag. Men vi lyckades.

Hennes min när jag kom dit igår. Ja den var betalbar. Helt underbar.

Kvällen vart precis så lyckad som planerat. Vi var precis lagom många där och firade, dansade och skrattade hela kvällen och halva natten.

Tror hon vart ganska nöjd. Det vart i alla fall jag.

Inte nog med att det var kul att fira och överraska henne så var det ett ypperligt tillfälle att fixa till mig lite extra. Inget jag är van vid direkt. Men är det fest så är det.

 

Klädseln för kvällen vart ett par mörkblå byxor från Gina Tricot, en härlig topp från Forever 21 och de fina knutörhängena från Chanti.

Sanningensrum Överraskningsfest. Smink

Jag gick all in i fixandet. Deoderant från Apoteket Hjärtat, Liplift peel från étre belle, puder från Idun Minerals, ögonskugga från Belle Pierre och läppglans från L’Oréal.

Håret fix sig otroligt volym med hjälp av Philips nya värmeborste och sprayen från Lyko höll volymen på plats under kvällen.

IMG_2963

Jag som normalt bara typ borstar håret vart glatt överraskad att det faktiskt gick att få till volym och form i mitt annars så tunga och platta hår. Gillar glada överraskningar.

IMG_2901

Så tacksam att jag fick skjuts hem sen på natten, då det verkligen vräkte ner ute.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *