C9.. Hur gick det…

Nu har det gått ett tag sedan jag avslutade min 9 dagars detox med hjälp av C9, och haft tiden att reflektera och känna efter, såhär efteråt.

Och ärligt så mådde jag sjukt bra under hela kuren. Visst kurrade magen lite då och då, men det kan den göra annars med.

Sov otroligt bra på nätterna och vaknade pigg. Menar verkligen pigg varje morgon.

Bara den saken kan jag sakna nu efteråt. Efter kuren.

Vågen visade siffror jag aldrig trodde var möjlig efter bara 9 dagar och massa centimeter försvann överallt på kroppen. Faktiskt.

Och största förändringen nu efter är det jag egentligen kan tacka gudarna för.

Den saken som verkligen låg bakom starten av C9 från början var ju sockerbehovet. Eller sockersuget. Mitt beroende av godis. Hela tiden.

Det är ärligt talat borta. Jag har inte ätit en godisbit på över 3 veckor. 3 veckor och 3 dagar för att vara mer exakt.

Och det är otroligt länge för mig. Frestelsen har funnits där. På jobbet och på hemma, men inget har ena råkat hamna i min mun och min kropp.

Det är stort älsk på det. Och bara den saken gjorde hela detoxen så värd allt och lite mer.

Kosten annars nu efteråt?

Tyvärr inte så bra som jag hade hoppats, men äter mycket sallad och frukt.

Kosten kommer tas tag i igen typ nu. För jag vill inte förstöra det jag påbörjat. Och varför ens förstöra något jag mått otroligt bra av.

Kommer starta med aloe veran och andra delar av detoxen igen, för att jag mådde så bra av det, tillsammans med balanserad kost med mycket grönsaker och mindre kolhydrater i form av gluten och laktos. Och många powerwalks. Ja saker jag mår bra av, som inte känns jobbiga. Så kommer nog resten att komma.

img_8268

Blir du sugen på att testa C9 till ett otroligt bra pris? Eller någon av de andra boxarna? Maila mig på sofie@sanningensrum.se för att komma i kontakt med min grymma säljare. Hon erbjuder ärligt bästa priset. Jag har fått många priser som är hundralappar över.

Jag säljer alltså inte detta själv.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *