Gå till innehåll

Tävling! Hur firar du kärleken?

Nu är det inte långt kvar till alla hjärtans dag, har du något planerat?

Eller föredrar du att bli överraskad?

 

Jag älskar att bli överraskad, men erkänner att det händer allt för sällan.

Det är oftare jag som planerar och överraskar. Men älskar det med.

 

Något vi allt för sällan är att ta oss tid att gå ut och äta.

Bara vi.

Att äta en fantastisk måltid tillagad av kunnig personal i en lugn miljö.

 

Det planeras att göra snart. För att värna om kärleken.

Middag-att-minnas

Nu har EN av er chansen att vinna just det. En middag att minnas, i samarbete med MyDay.se

Processed with VSCOcam with f2 preset    Kitchen Pass

Denna vinst behöver självklart inte vara med en partner, den kan avnjutas med en vän, en förälder eller vem du vill.

 

Reglerna är enkla.

 • Svara på frågan: Hur många restauranger i Stockholms län kan denna box/middag avnjutas?
 • Berätta vem du skulle ta med under denna måltid och varför.

 

För lite plus poäng så gilla gärna både Sanningensrum & MyDayFacebook.

Och självklart båda på instagram. Alltså @dela_myday och @sanningensrum

Dela gärna tävlingen på både instagram och/eller Facebook, tagga gärna mig och MyDay då, så vi inte missar det.

 

 

 

Tävlingen pågår till den 6 februari kl 22.00.

 

Vinnaren utses inom någon dag här i bloggen, vinnarna har då 48 timmar på sig att maila mig (sofie@sanningensrum.se) sin adress, efter det utses ny vinnare.

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

 

20 reaktioner på ”Tävling! Hur firar du kärleken?

 1. Fasceta

  Gillat er både på FB och IG (@cha_miku och Galuh Ajeng på FB)
  Svaret : 45 restauranger
  Jag vill ta med min älskade man att njuta av denna. Jag gillar att överräska honom och det behöver jag göra igen efter jag "glömmer" honom för en stund eftersom förlossningen.
  Och vi gillar äta än shopping

  Svara
 2. Angela Weihs

  Reglerna är enkla.
  •Svara på frågan:40 restauranger i Stockholms län
  •Jag skulle tar med ständiga vapendragare och partner in crime min make Peter för att fira "Alla hjärtans dag"!

  Svara
 3. Fröken M

  Det här är DRÖMVINSTEN !
  Jag älskar allt som kan firas och tycker att överraskningar är det absolut roligaste som finns, men dessvärre så råkar jag vara gift med min raka motsats.
  Han tycker att alla hjärtansdag är kommersiellt trams, och bröllopsdag kan man väl fira var 10:e år ? ( När man enligt honom verkligen har "åstadkommit" något... haha ! )

  Hur som helst ! Jag vill vinna så att jag får fira - och överraska min man - IGEN !?
  ( förr eller senare måste han ju fatta vinken om jag ihärdigt fortsätter att fira... )

  Gillar på FB - Michaela Ambjörnsson och håller tummarna för TOKMYCKET tur !!

  Kram

  Svara
 4. Jessica Sundberg

  12 trevliga restauranger! Jag skulle faktiskt ta med min mamma. Har insett att man har inte sina föräldrar i livet för alltid. Sen ställer min mamma alltid upp i vått och torrt för mig och min familj utan att kräva något tillbaka. Nu är det dags att visa uppskattning och vad passar då inte bättre än en middag på tu man hand med mycket god mat, skratt och mamma-dotter prat?!

  Gillar såklart på FB som Jessica sundberg1 och följer på insta som jessicasundberg72

  Svara
 5. Daphne Alice

  Det finns 12 restauranger att välja på.
  Jag skulle ta med min sambo eftersom vi normalt inte har råd att gå på restaurang, så det här vore verkligen underbart!

  Gillar båda sidorna på facebook som Daphne Alice och har delat tävlingen 🙂

  Svara
 6. Christina Frisberg

  WOOOW!! så underbart det skulle vara att få överraska min man med en riktigt smaskig middag på restaurang, han är ju själv kock och står alltid i grytorna när vi ska ha middagsgäster och de flesta törs inte bjuda hem honom på middag för de tror inte att de kan laga så god mat så han skulle uppskatta det, men där har de heeelt fel för det finns ingen som älskar att sätta sig vid dukat bord och bli bjuden på middag som just han, så det vore jättekul att bara lura med honom och sedan sätta sig och njuta tillsammans 🙂
  Jag har gillat bägge fb sidorna under mitt namn Christina Frisberg.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn.
  SVAR: 12 stycken mysiga restauranger i Stockholms län.
  Sol ute sol inne sol i <3 sol i sinne 🙂

  Svara
 7. Pingback: MIDDAG – 6/2 | BLOGGTÄVLINGAR

 8. nettan

  Det är 12 restauranger i Stockholm att välja på.

  Min man fick precis ändrat schema på jobbet efter en miss, så från nyår så jobbar vi varannan helg vardera. Alltså inte en helg ledigt tillsammans.... Kan inte påstå att jag är särskilt glad när problemet upptäcktes. Men bara att gilla läget, nu behöver vi iallafall inte ha barnvakt varannan helg för jobb.
  Skulle vara toppen då att få lyxa till det en vardag med middag tillsammans med min man, lite vardagslyx är ju underbart 🙂
  Nu har vi dessutom möjlighet att fråga om barnvakt för nöjets skull då vi annars är sparsamma med det då vi prioriterar barnvakt när vi båda jobbar helg eller kväll samtidigt.

  Gillar på FB och ska in och hitta MyDay på Insta.

  Svara
 9. Anna Lundqvist

  12 restauranger
  Jag o maken har någonstans tappat bort varandra. Skulle verkligen uppskattas att få en helkväll bara han o jag där vi lugn o ro kunde få chans att prata med varandra.

  Svara
 10. Joi

  12 restauranger

  Åh som jag och min karl behöver detta! Vi kämpar tillsammans i småbarnsmodden med dålig (ingen) sömn SJUKDOMAR i mängder. Alla våra planer vi gör tillsammans eller enskilt ställs in för olika anledningar. Vi BEHÖVER detta. Tillsammans. R varandra och barnen.
  Kram

  Gillar er båda på fb Johanna andersson

  Svara
 11. Julia

  Svar: 12 st.

  Idag insåg jag att jag och min pojkvän har varit tillsammans i 3,5 år. Vi är inte alls så klyschigt romantiska utan tar dagen som den kommer och njuter bara av varandras närvaro. Dock träffas vi sällan själva eftersom vi båda bor hemma (är 18 år) och därför hade det varit härligt att vinna en middag för bara honom och mig. Vi kommer inte att kunna ses på alla <3 dag då jag ska på bröllop 54 mil iväg och han ska spela hockey 20 mil åt andra hållet... Men det hade varit härligt att ta en annan dag eller helg att helt ägna åt oss varandra och sitta och prata under en lång middag!

  Svara
 12. Lina Eckerström

  Svar : 12 st.

  Wow vilken vinst tänk att detta vinna,
  få lyxa lite och få tankar på bajsblöjor, storhandling, laga mat att försvinna.
  Om än bara för en kväll,
  men det räcker långt för jag lovar att jag varit snäll.
  Runt hörnet väntar min födelsedag,
  och att få tillbringa den på tu man hand med mannen & god mat det önskar jag.
  Så nu håller jag tummar & tår,
  på att jag av MyDay & Sanningensrum denna fina vinst får.
  Så på tävlingsdagen får du hemskt gärna skriva,
  "tävlingen är avslutad & vinnaren är Lina"

  (gillar båda sidorna på facebook - Lina Eckerström)

  Svara
 13. Caroline

  Vilket roligt initiativ! My Day-boxen kan avnjutas på 12 ställen i Stockholms län och jag har gillat båda sidorna på Facebook! 🙂

  Om jag vann boxen skulle jag bjuda ut en av mina vänner från juristprogrammet i Stockholm. Hon har flyttat hit från Göteborg och att få bjuda en göteborgare på på Oyster Bars skaldjursplatå känns helrätt direkt efter en stor tenta i processrätt. Kram!

  Svara
 14. Emely

  Wow, vilken underbar tävling!! Rätt svar är 12 restauranger.
  Jag skulle ta med mig min bästa kompis som är Amerikan. Han kommer hit till Sverige för första gången och vi har inte setts på 1 år. Det kommer bli en härlig kväll fylld med skratt, svensk mat och dryck - för jag måste ju visa honom vilka underbara maträtter vi har. En kväll att minnas 🙂
  Jag följer er båda på IG (@emelydrugge). Ha det gott!!

  Svara
 15. Katja Själander

  Vi har levt tillsammans i 17 år. Det är inte klokt vad tiden går. Fyra barn och en hel del stress, mycket som går på rutin och känns lite tristess.
  Men på Alla Hjärtans Dag ska jag dig överraska,
  korkar upp en fin champagneflaska.
  Ta på mig något romantiskt där under,
  (man får liksom planera för sköna stunder ) .
  Att gå ut och äta med dig kära maken vore toppen!
  Det pirrar redan av glädje i hela kroppen.
  Hoppas nu att restaurangbesöket få boka med hjälp av My Day
  så vi på Alla Hjärtans Dag får hemifrån rymma "away" 🙂
  jag följer både på FB och på Instagram som Katja Själander och Katten71.

  Det är 12 restauranger i Stockholm att välja emellan.

  Svara
 16. Madelene Abrahamsson

  Hejsan!

  Svar är 12 st.
  Skulle vara så jätteroligt att få vinna och äta lite gott med min underbara mamma som vårdade mig när jag var totalt sängliggande i svår cancer. Hon var med mig på sjukhuset när jag fick dom tuffa cellgiftsbehandlingarna. Hon stod vid min sida under hela den tuffa cancerresan. Vi båda behöver verkligen avkoppling! Hoppas hoppas!!!!
  Kram

  Svara
 17. Birgitta Abrahamsson

  Hejsan!
  12 st är svaret på frågan.

  Vinner jag tar jag med mig min älskade dotter på en trevlig middag. Hon har kämpat sig igenom mycket svår cancer och i denna stund så kan den fruktansvärda cancern ev. kommit tillbaka. Det tyder mycket på det. Så det skulle vara helt underbart för oss två att ha en trevlig dag och äta gott. Ett riktigt mor/dottermys. Håller tummar och tår att vi detta får!!!
  Kram

  Svara
 18. Marlene

  Svaret är 12.
  Jag gillar bloggen på FB.

  Jag vill ta med min sambo, eftersom vi precis haft vår årsdag. Nu när han jobbar långt bort och vi bara umgås på helgerna skulle det kännas extra lyxigt att låta någon annan fixa maten 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: