Gå till innehåll

Lite skönhet och tävling

Nu tycker jag det är dags för en ny tävling här.

Lite roligare för er.

Och en otroligt bra vinst med min favorit just nu. Både jag och min hud älskar dessa underbara produkter.

Sanningensrum Rapsodine

Vinsten är ett set med dagkräm och nattkräm från Rapsodine.

Älskar dem. Och tror att du kommer göra detsamma.

 

För att ha chansen till denna vinst så gäller det att svara på följande.

 • Vart tillverkas Rapsodine?
 • Berätta om din morgonrutin, skönhetsmässigt.

 

För lite plus poäng så gilla gärna både SanningensrumRapsodineFacebook.

Dela gärna tävlingen på både instagram och/eller Facebook, tagga gärna mig då, så jag har koll.

 

 

 

Tävlingen pågår till den 11 mars kl 22.00.

 

Vinnaren utses inom någon dag här i bloggen, vinnarna har då 48 timmar på sig att maila mig (sofie@sanningensrum.se) sin adress, efter det utses ny vinnare.

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Denna tävling är i samarbete med Rapsodine.

 

 

6 reaktioner på ”Lite skönhet och tävling

 1. Jessica Sundberg

  Huvuddelen av deras förpackningar tillverkas inom en radie av 30 mil från Mariestad.
  Min morgonrutin är en snabb avklarad sak på vardagarna. Klar på 15 minuter - dusch, insmörjning, deo och parfym, borsta och i med mousse i håret, sminka lite lätt. Klart! På helgerna lägger jag ner lite mer tid på varje moment men i stort sett samma rutin.

  Kram!
  (Gillar förresten på FB som jessica sundberg1)

  Svara
 2. Frida Elmgren

  Hej hej,

  Vilken fin tävling du har!

  * Rapsodine tillverkas i Mariestad. Huvuddelen av deras förpackningar tillverkas inom en radie av 30 mil från Mariestad.

  * Min morgonrutin är väldigt enkel då jag föredrar att sova länge så jag går ofta upp 20 minuter innan jag går hemifrån. Jag tvättar ansiktet och smörjer in mig med en dagkräm, just nu en från Body Shop som är anpassad mot torr hy då det har varit kyligt ute. Sedan borstar jag tänderna och lagom till tandborstningen är klar har krämen hunnit sjunka in i huden så jag kan ta på lite smink.

  Jag håller tummarna för fullt och önskar dig en fortsatt härlig vecka!
  Hälsningar Frida Elmgren

  Svara
 3. julianna fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Rapsodine tillverkas i Mariestad

  Min morgonrutin är att tvätta ansiktet
  med refreshing wash från Nivea så ansiktet
  fräschas upp. Sen har jag en dagkräm som är
  till för torr hy som min. Det skulle vara kul att
  få prova en annan kräm som denna från Rapsodine.

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

  Svara
 4. Linda S

  Hej. Jag är gärna med. Tillverkningen sker i Mariestad. Måste erkänna att min morgonrutin inte är den bästa numera. Efter att lillan och jag fått i oss det vi ska på morgonen så väntar tandborstning och då tittar jag i spegeln för att se vart lillans gröt hamnat den här gången (hur hennes gröt hamnar i mitt ansikte är en gåta). Sen tvättar jag av gröten och smörjer mig med dagkräm. Mer än så blir det inte nu mera.

  Svara
 5. Christina Frisberg

  Rapsodine tillverkas i Mariestad av raps som odlats i Skåne.
  Min morgonrutin är att duscha och tvätta ansiktet med Aloevera tvål som passar min hud väl, sedan avslutar jag med att skölja ansiktet med kallt vatten, känner att jag piggnar till då, sedan blir det dagkräm och just nu använder jag vichy vilket passar mig bra , mascara på fransarna är ett måste och ett rött läppstift på läpparna, sedan är jag redo för dagen, till kvällen kan det bli lite mera make up, men för dagen så får det duga 🙂
  frisanpoxy@hotmail.se
  sänder över lite vårvarma kramar till alla som vill ha och behöver 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: