Gå till innehåll

Tävlings dags

I onsdags lovade jag en tävling.... Nu är det äntligen dags.

 

Det har varit minst sagt ett bra tag sedan sist, men den som väntar på något gott..

 

Nu har TVÅ av er chansen att vinna TVÅ burkar med vitaminerna Hår, Hud Naglar från Gevita

gevita

Reglerna är enkla.

 • Hur länge räcker en burk av Hår, Hud & Naglar om du tar de föreskrivna tabletterna varje dag?
 • Motivera varför just du skall vinna?

Självklart är det trevligt om du delar inlägget i diverse sociala medier, men inget krav!

Glöm inte att skriva med din epost-adress så jag kan kontakta dig vid eventuell vinst.

Tävlingen pågår till och med fredagen den 11 december kl 22.00.

 

Denna tävling är i samarbete med Gevita.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

11 reaktioner på ”Tävlings dags

 1. Sara Bengtsson

  Hej 🙂
  45 dagar räcker burken.
  Jag skulle behöva lite extra hjälp för att få lite normal glans i hår och hud. Känner mig lite blek och glåmig just nu, med självsprickor och tunna naglar.. Dessa piller kanske skulle hjälpa till lite 🙂

  Svara
 2. Pingback: GEVITA – 11/12 | BLOGGTÄVLINGAR

 3. Katarina

  En burk räcker i 45 dagar om man tar två per dag. Jag vill gärna vinna en burk för jag har så risiga naglar som klyver sig och går av hela tiden.

  Svara
 4. Heléna

  Dom borde räcka i 45 dagar, men längre för mig eftersom jag har världens sämsta minne! 😉 Jag känner mig som en riktigt sunkig småbarnsmamma, riktig tråkig. Har suttit och googlat på tips i flera veckor för här behövs en förändring. Jag trivs inte med mig själv längre.

  Svara
 5. Annika

  1. I 45 dagar
  2. Jag skulle vilja vinna för jag har en obalans i sköldkörteln som bland annat har gjort mitt hår tunnare än vanligt, sedan har jag också zinkbrist. Hud- och hårkosttillskott hör verkligen till mina favoriter. : )

  Svara
 6. Daphne Alice

  Den räcker i 45 dagar!

  Jag skulle så gärna vilja ge denna till min sambo som kämpar så hårt med att få tillbaka sitt hår efter en lång tids sjukdom då han blev av med det mesta av sitt hår. Ingenting har fungerat hittills så det vore verkligen jättekul att ge honom dessa att testa!

  Svara
 7. annica sundström

  45 dagar
  Produkten ger mig en flashback från öljästtabletternas dagar, nu saknar jag volym och på håret klagar, ge mig mitt ungdoms hår med dessa piller kanske går.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: