Gå till innehåll

Jul-tävling.

Här kommer en fantastisk tävling i samarbete med Fyrklövern med en underbar jul-vinst.

Kommer även tävla ut samma set på min instagram (sanningensrum.se)

  
I vinst-potten ligger en underbar hjärtformad skål och en underbar mugg från serien Åsas Tomtejul röd.

Perfekt till juldukningen eller en grym julklapp till någon dig nära.

Tävlingen är enkel.

 • Vilken är din favorit serie från Fyrklövern och motivera varför.
 • Motivera varför du ska vinna och berätta gärna om hur st dukar kring jul?

Du får otroligt gärna dela tävlingen i  diverse sociala medier, men inget tvång el krav.

Tävlingen pågår till och med den 16 december kl 22.00

Vinnaren meddelas dagen efter och har sedan 2 dygn på sig att maila mig.

15 reaktioner på ”Jul-tävling.

 1. Linda S

  Min favorit är: Åsas Tomtejul VIT. Har i många år verkligen inte tyckt om julen utan lidit igenom hela december. För något år sedan vände det och nu är december o jul min favorit (speciellt när det är mycket snö). Därav blir denna servis min favorit.

  Jag vill vinna detta för att jag inte har något fint juligt att duka med. Dukar annars gärna med ljus och mycket blommor till jul.

  Svara
 2. Pingback: FYRKLÖVERN – 16/12 | BLOGGTÄVLINGAR

 3. EN MÖLNBOBOS LIV

  Jag är gärna med och tävlar. Fatet var så himla fint.
  En annan favorit är Lars Wallins laces, väldigt läcker.

  Jag har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/12/fyrklovern-1612/

  På jul så är vi sällan hemma utan det dukas upp med finservis hos mina föräldrar. Vi äger ingen så äter vi här dukas det på tråkiga ikea tallrikar. Piffar dock alltid till med en fin duk, servetter och lite dekorationer på bordet.

  Svara
 4. Cissi j

  Gillar Celebration jätte mycket den är fin o stilren.
  Skulle va kul att vinna o ha att duka med. Tyvärr har jag inget finporslin att duka med till jul. Utan använder mitt vanliga porslin. Men skulle va kul att ha.
  Kram Cissi

  Svara
 5. Jessica

  Jag älskar deras Disney jul, riktigt stämningsfullt och fyllt av minnen. Små detaljer som gör det.

  Fatet skulle passa jätte bra till julgodiset på kvällen när alla har ätit allt för mycket och man bara sitter och umgås och trivs i varandras sällskap. Jag är extremt traditionsbunden och därför lägger jag på farmors linneduk i rött på köksbordet och den av farfar givna servis i vinrött och guld. Det även antik servis med stora fat och terriner. Ingen av de gamla finns längre i livet, men de känns som om de är med mig så här.

  Svara
 6. Carolina

  Lars Wallins "lace" har jag förälskat mig i! Jag vill vinna för att ha något vackert att duka med under dessa härliga högtider - brukar alltid ha flera fat/skålar m.m att lägga upp bakverk och godis på!

  Svara
 7. Stina Polvi

  Hej ! Tyvärr har min Instagram blivit hackad, så jag får tävla här <3 Jag älskar denna seria till vinten (jag har delar redan) samt Maria Montazamis serie .) Helt ljuvligt fina ! Dessa med komplement av vitt porslin, enbärskvistar, och vita hyacinter i vattenglas och tomteservetter, massa ljus i mässingsljuststakar...resultatet blir magiskt 🙂 Gillar, delar och hoppas <3 Ha en fin lucia <3

  Svara
 8. Elisabet Andersson

  Min favoritserie är Lace by Lars Wallin. För den festliga, romantiska känslan med dekor och spets inspirerad av hans bröllopsklänningar. Vardagsfikat blir en fest med Lace!
  Äger väldigt lite julpynt överhuvudtaget så detta från Åsas tomtejul skulle verkligen förgylla mitt lilla hem. Något jag kunde ha stor nytta av. Uppskattar just att det är något juligt som jag kan använda (som inte bara är en prydnad).
  Försöker duka i vitt, grått, silver och lite grönt i jul. Med enris som är så vackert bl a.
  Delar tävlingen på Facebook. Syns här: https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12

  Svara
 9. Malin

  Min favorit är Åsas Tomtejul röd eftersom jag tycker om när man verkligen går all in vid julens högtid. Under hela min barndom så har det hemma hos mig varit viktigt att köpa en ny liten tomte varje år att kunna dekorera med, byta ut dukar, filtar, handdukar och liknande till julröda färger. Att kunna fortsätta den traditionen är för mig väldigt viktigt och det vore häftigt att kunna duka fram en riktigt tomteservis! Jag tycker serien är finast för att det ligger så otroligt mycket detaljer bakom varje motiv och för att just julmotiv är något som jag tycker otroligt mycket om!

  Svara
 10. Sara Bengtsson

  Hej 🙂 min favorit är: MOMENTS BY MARIA MONTAZAMI.
  Jag gillade formen på tallrikarna och färg nyanserna! 🙂
  Fastän jag är över 30 så firar vi jul varannat år hos min mamma och då det andra året hos min mans föräldrar. Hos min mamma dukas hennes finaste porslin Gröna Anna fram. Sedan äter vi mat tills vi storknar 🙂 hos mannens föräldrar är det det vanliga porslinet och allt go fika man kan tänka sig! Lite mat blir det där med men fikat är i fokus 🙂 skulle gärna ha lite fint jul porslin här hemma så jag skulle gärna vinna detta gulliga set 🙂

  Svara
 11. Moa

  Min favorit är detta 3delade set! http://www.fyrklovern.se/inspiration/asas-tomtejul/asa-3-delad-cabaret-pa-fat.html
  Otroligt fint och kunna fylla med julgodis på köksbordet.
  Jag vill vinna skålen och muggen till min farmor, hon är den enda av mina mor och farföräldrar som ännu är i livet och jag vill ge henne en fin julklapp. I och med brist på tid kan jag inte träffa henne så ofta jag önskar, men en fin gåva hon kommer använda regelbundet kanske gör att min närvaro känns lite större 🙂

  Svara
 12. Madelene Abrahamsson

  Min favorit från Fyrklövern är Åsas tomtejul, så himla fin och både klassisk och modern på samma gång. Har jag turen med mig så ska jag trots att jag älskar vinsten ge den till min fina mamma i julklapp. Hon är så värd det Hon var mitt stora stöd när jag var svårt sjuk så nu är hon värd en fin julklapp Har delat tävlingen vidare på Instagram och där heter jag madde_abra Kram!

  Svara
 13. Pingback: Du är väl med? - I am Sofie...med allt!

 14. Daphne Alice

  Så svår fråga, de har ju sååå många fina! Men Lace by Lars och just Åsas Tomtejul (både vit och röd) är ju verkligen underbara!

  Jag vill vinna för att jag inte har något speciellt porslin alls till jul men verkligen skulle vilja ha det. Det här var det sötaste fatet jag någonsin sett så jag skulle verkligen bli överlycklig!

  Har delat tävlingen på facebook som Daphne Alice 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: