Gå till innehåll

Mycke. Lite. O allt!

Varit något kaos senaste dygnen här, därav min blogg-frånvaro. En sammanfattning är väl. Natten till igår var kaos. Denniz/jag sov nada typ. Han gallskrek typ hela tiden mellan 22.30-04.30, då däckade han tillslut av utmattning. Jag med. Vart självklart hemma från dagis o ist till läkaren. Mycket kraftig dubbelsidig öroninflamation. Stackarn! Lunch hemma hos mama o sen stress hem till mig. Hade ju planerat att packa under förmiddagen, inför landet, när Denniz var på dagis. Men jaja. Vart att packa snabbt väl hemma igen. Är iaf på landet nu. Han mår bättre, om man bortser från att hans stackars mage kraschat av Kåvepeninet (som alltid). Amanda mår okej, mest klängig idag. Vi har iaf haft en kanonmysig dag på landet. Skriver via mobilen, så blir mer sen. Nu vet ni iaf att vi lever.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: