Gå till innehåll

Att planer går i kras och skapa nya.

Efter en sommar som vart långt ifrån planerad, även fast jag med handen på hjärtat kan erkänna att sommaren hade inga spikade planer. Så stoppades alla planer i alla fall efter en viss helikopterfärd.

Så istället för en sommar full av äventyr och utflykter en bra bit hemifrån så vart sommaren istället lugn, hemma eller med korta dagsutflykter. Ja vi hann faktiskt med Skansen, Junibacken och Kolmården för att nämna några av dem. Och en kryssning utan drama. Men jag tror ni förstår vad jag menar.

Inte tråkig men annorlunda. Sen att gjorde 7 veckor hemma inte ekonomin kanske vart överdrivet står. Och kan erkänna att jag mer än en gång under denna sommar önskat att dagens lottorad skulle trilla in och i alla fall en liten vinst dyka upp.

Inget ännu men ärligt så skam den som ger sig.

Nu försöker jag/vi istället planera något roligare framåt våren. När vi landat mer i allt. En resa till solen skulle inte vara helt fel. Menar vem drömmer inte om en resa med sol, värme och ren semester.

semester
Bild lånad från Google

Ja hoppas är väl det sista som överger en. Ja nästan så jag måste börja köpa lotter igen. Menar någon gång så kanske mirakel sker. Bra mirakel.

Självklart är vi realistiska och även sparar för att verkligen kunna göra detta. Lite skillnad bara. Att bara kunna åka.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: