Gå till innehåll

Läger och detox

I måndags var det dags för en av sommarens största högtider för Amanda och mig. Ett par dagar vi egentligen inte visste mycket om alls men såg fram emot som galningar.

Det var dags för diabetesläger med Diabetesmammorna bakom rodret.

Plats för detta läger var i Ängskär, utanför Tierp. Så inte nära men samtidigt inte långt bort. Perfekt alltså.

Ack så underbart placerat precis vid vattnet, med egen brygga och långgrund strand. Ja det finns så mycket och berätta. Men tyvärr inga kanon bilder. Det var för en gång skull inte fokus alls.

Och inte nog med det så vart det en digital detox deluxe, då varken jag eller Amanda hade mottagning på mobilerna. Alls. Så över två dygn utan större kontakt med ovärlden alls. Något otroligt nytt men ack så viktigt. Och otroligt nyttigt.

Fokuset hamnade istället till 100% på Amanda, men även på upplevelsen. Att umgås, byta erfarenheter och tips med de andra fantastiska föräldrarna och även gå på helt underbara föreläsningar med fokuset kring diabetes. Självklart.

Otroligt nyttigt och givande på precis alla vis. Har lärt mig så otroligt mycket kring denna sjukdom, tips kring hantering och underlättning samt en drös tips och tankar inför framtiden.

Helt underbart vilket stöd som vi funnit hos varandra under denna helg. Och Amanda och de andra barnen har haft det underbart med helt otroliga lägerledare i form av 9 stycken unga vuxna i åldrarna 16-25 år (uppskattningsvis). De flesta av dem har diabetes typ 1 själva. En riktig lättnad att Amanda fick vara "normal". För de var alla lika.

All mat vart lagad av Ängskärs Camping och serverades ute på lägergården. Allt var verkligen planerat helt underbart.

Landat hemma. Helt slut men ack så lycklig. Känns som både och Amanda skaffat oss många erfarenheter, minnen och vänner.

Tack till Diabetesmammorna + pappa, alla underbara ledare och helt klart alla föräldrar och barn. Ni är alla guld värda.

Och helt klart alla sponsorer som hjälpt till på ett eller annat vis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: